Stejarii au încă un sponsor: Roşia Montană Gold Corporation


Astăzi a apărut pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby comunicatul acesta (NB: aşa era scris, fără diacritice):

Rosia Montana Gold Corporation devine sponsorul Cupei Romaniei la rugby si isi va alatura in mod oficial numele la cel al competitiei.

Conform parteneriatului, RMGC va suporta o parte din cheltuielile Federatiei si ale echipei nationale de rugby. De asemenea, RMGC devine sponsor al Cupei Romaniei la rugby. Pe toata perioada contractului, aceasta competitie se va numi “Cupa Romaniei Rosia Montana Gold Corporation”.

Rosia Montana Gold Corporation logo
Rosia Montana Gold Corporation logo

Pentru rugby-ul românesc este un lucru benefic. Mai mulţi bani înseamnă şanse sporite de performanţă, şanse sporite pentru un viitor glorios al Stejarilor. Însă această asociere a generat un uriaş val de nemulţumiri: vindeţi ţara, v-aţi asociat cu otrava, cu cianura, aţi pătat onoarea Stejarilor. Eu mă dau înspre ce zicea Chinezu: dacă e legal să fie într-un ceas bun ! Iară comentatorii indignaţi să protesteze mai bine la adresa patronilor de fotbal, că unu nu găseşti cu bani munciţi.

 

6 gânduri despre „Stejarii au încă un sponsor: Roşia Montană Gold Corporation

  1. Am de lucru pentru tine 🙂
    Masivul Carnic contine istoria mineritului din epoca antica pana in prezent

    Mineritul la Roşia Montană


    Este monument protejat integral

    Roşia Montană Gold Corporation o mai încasează o dată


    Gold Corporation vrea sa il distruga impreuna cu ceilalti trei munti (folosind 200.000 de tone de cianura si lasand in urma niste sute de milioane de tone de steril – insa astea sunt deja lucruri „legale”) incalcand Legea de protectie a monumentelor.

  2. Bai, eu unul ma bucur pentru parteneriat. Nu de alta, dar rugbyul era cam pe moarte din cauza faptului ca nu prea baga nimeni bani in sportul asta. Toti miticii se duc spre fotbal si aici nu mai investea nimeni. O decizie inteleapta a celor de la RMGC!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.