Pregatiri


O sa incep un pic off-topic : referitor la clipul din postul lui lempereur, intamplator chiar am vazut o parte din emisiunea respectiva. Prima impresie, vazandu-i pe toti laolalta (inafara de Oprescu, care aparea pe o camera undeva), a fost ca de data asta, s-au aruncat in alegeri, cel putin in Bucuresti, o parte din „spuma” politicianismului … toti relativ cunoscuti, cu imagini publice destul de bine inchegate, toti „in putere” si predispusi binelui public.

Visul a tinut pana au deschis, rand pe rand, gura … ca-n bancul cu blonda, atunci s-a spart balonul. Am auzit aceleasi chestii pe care ma asteptam sa le aud de la candidatii la primarie si nici un cuvant pe langa … poezii invatate ca lumea, na! Cat despre aberatia cu „campania pe proiecte” … cred ca e un test, sa vada cam cat de multe gogosi poate inghiti poporul 😛

Separat, mergand azi inspre casa dupa un drum aproape torid din Bucuresti, drumul mi-a fost blocat de vreo 10-15 politisti si gardieni care pazeau o duba. Se aduceau buletinele de vot la sectia unde, de altfel, as fi si mers in mod normal sa votez. A trebuit sa ocolesc duba … o tanti care mergea cu capul in jos a trebuit sa fie fluierata sa i se atraga atentia … aproape ca sunt curios ce-ar fi facut daca imi continuam linistit drumul 🙂 . „Stai pe loc!!!  Freeze, motherfucker!!! Get down, get down!!!” … sau poate doar s-ar fi uitat urat la mine inainte sa ma-ntoarca din drum cu 2-3 vorbe de duh despre mama.

Un gând despre „Pregatiri

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.